top of page

KRONOSPAN kolekce pracovních desek

Pracovní desky jsou vyráběny podle přísných standardů ve velké škále vzorů, jedinečně vybíraných tak, aby vyhovovaly celosvětovým potřebám interiérového designu. Naše pracovní desky jsou citlivě sladěny s profily pro perfektní vzhled Vaší kuchyně, kanceláře nebo obchodu.

Od klasických dřevodekorů po moderní sofistikované dekory s efekty kamene nebo mramoru. Naše nabídka pracovních desek posouvá hranice kvality, designu a životnosti o další stupeň výše.

Naše produkty jsou komplementární a možnosti jejich kombinací jsou nekonečné. Můžete si vybrat oblíbený dekor Vaší pracovní desky, snadno ji sladit s dekorem kuchyňské zástěny, nábytkem a dokonce i laminátovou podlahou.

Postformingové pracovní desky

Naše standardní kolekce zahrnuje 43 dekorů s jemně zaoblenými jednostrannými nebo oboustannými U profily, které jsou ideální pro jídelní pulty a kuchyňské ostrůvky. Jsou vyrobeny ze surové dřevotřísky potažené dekoračním vysokotlakým laminátem (HPL) s použitím dřevovláknitého pásku vysoké hustoty, který zesiluje přední okraj pracovní desky. Pod profilovaným okrajem ve spodní části desky je po celé její délce umístěn speciální silikonový pásek, který funguje jako ochrana před průnikem vody.

Pracovní desky s ABS hranou

Výběr 7 dekorů pracovních desek s rovným okrajem a 1,5 mm hranou vytváří robustní hranatý vzhled. Díky jednoduchým a jasnými liniím jsou tyto kuchyňské desky dokonalé pro moderní nebo minimalistické návrhy kuchyní.

Pracovní desky Slim Line

Pracovní desky Slim Line jsou kompaktní desky tloušťky 12 mm s vysokou odolností, složené z unikátního bílého, černého jádra, které sestává z více vrstev jádrového papíru. Pracovní deska má dekor z obou stran a může být použita na snídaňové pulty nebo otevřené policové díly. Nevyžadují další ohranění nebo povrchovou úpravu, jelikož disponují odolností proti abrazi a vlhkosti, což je perfetní pro kuchyně, kanceláře i jiné prostory.


220 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page