top of page

Svět neomezených možností s domácími spotřebiči Siemens

Zažijte budoucnost se Siemens a Home Connect. Domácí spotřebiče Siemens připojené k Wi-Fi můžete kontrolovat a ovládat prostřednictvím aplikace Home Connect v tabletu nebo mobilním telefonu. Nově navíc dokáže tato inovativní technologie propojit všechny vaše spotřebiče s různými partnery a přeměnit tak vaši domácnost na propojení ekosystém. Objevte nové možnosti, které obohatí každý aspekt vašeho každodenního života. Otevřete se inovativnímu životnímu stylu a nechte budoucnost vstoupit do svého domova.

Kuchyňské spotřebiče Siemens s technologií Home Connect

S intuitivní aplikací Home Connect budete moci sledovat a ovládat nastavení své varné desky i odsavače par. Například pohodlně, několika málo kliknutími, nastavit stupeň výkonu odsávání nebo dobu opožděného vypnutí, ať jste kdekoli a děláte cokoli. Domov je tam, kde je vaše aplikace.


Zapněte si troubu. Zatímco ještě nakupujete.

Objevte nové možnosti, které vám mohou pečicí trouby Siemens s technologií Home Connect nabídnout, například větší flexibilitu a spoustu inspirace.

Spusťte svoji pračku. Zatímco si užíváte venku.

Pračky s připojením k Wi-Fi a aplikací Home Connect za vás nedokážou prádlo vkládat do pračky, vyjímat a věšet na šňůru nebo přesouvat do sušičky. Nabízí ale nové funkce a možnosti i větší flexibilitu.


Spusťte sušičku. Zatímco se pouštíte do dalšího dobrodružství.

Sušičky Siemens s technologií Home Connect můžete kontrolovat a ovládat z mobilu nebo tabletu, ať se právě nacházíte kdekoli. Objevte nové možnosti, díky kterým dokonale přizpůsobíte sušení svým plánům.

Nahlédněte do své chladničky. Zatímco objevujete svět.

Nové chladničky Siemens mohou nabídnout mnohem víc než jen perfektní čerstvost potravin, atraktivní design a nízkou spotřebu energie. Pomocí aplikace Home Connect se můžete ke své chladničce připojit kdykoli a odkudkoli.

Myjte nádobí doma. Zatímco si pochutnáváte v restauraci.

Na světě je spousta věcí, které jsou mnohem zábavnější než mytí nádobí. Myčky nádobí Siemens a technologie Home Connect vám umožní mýt nádobí, zatímco se věnujete mnohem zajímavějším činnostem.

Objevujte bohatý svět kávy. Zatímco odpočíváte na pohovce.

S kávovary Siemens s technologií Home Connect poznáte v jediné aplikaci celý svět skvělé kávy a pestrou škálu vzdáleně ovladatelných funkcí.


26 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page